• ZVEZDE PADAJO Z NEBA IN DRUGE ZGODBE

  ZVEZDE PADAJO Z NEBA IN DRUGE ZGODBE

  0

  Zbirka devetih zgodb je namenjena mladim bralcem, ki se samostojno podajajo na pot branja.

  24,90 
  Dodaj v košarico
 • -5% Emil v ogledalu in druge zgodbe

  Emil v ogledalu in druge zgodbe

  0

  V zbirki devetih zgodb spremljamo dogodivščine navihanega dečka Emila in njegovega prijatelja, psa Packa. Opisane prigode nadgradijo igrive ilustracije, ki nas popeljejo v čas otroštva.

  23,66 
  Dodaj v košarico
 • -5% Kdo je kriv

  Kdo je kriv, da je zima bela in druge zgodbe

  0

  Čeprav Eva obiskuje šele prvi razred, dobro ve, kaj hoče: postala bo detektivka in poiskala kakšno predsednico, če se bo ta izgubila. Pomoč kosmatinca Bobija ji pri detektivskem delu še kako pride prav!

  23,66 
  Dodaj v košarico
 • -5% Poročen z mamo

  Poročen z mamo

  0

  Avtorja sta v svoji petindvajsetletni klinični praksi obravnavala in uspešno pomagala na stotine moškim, ki so bili pretirano čustveno navezani na mater. Ko so želeli slediti lastnim željam in živeti svoje življenje, so se čutili ujete, krive in nelojalne. Gre za sindrom, ki ga imenujemo zlitost matere in sina; za njim trpijo moški, ki so zliti z materjo. V knjigah, filmih in na televiziji takšne moške pogosto prikazujejo kot šibke in neodločne. Malo manj je zavedanja, da so poškodovani, predvsem zaradi nezdrave navezanosti na svojo mater. Med materjo, ki ima sina zelo rada, in materjo, ki sina postavlja v središče svojega užitka in zanimanja, s čimer skuša zapolniti praznino v sebi, obstaja velikanska razlika. Bralci lahko s pomočjo te knjige začnejo prepoznavati to razliko in odkrivati sporočila upanja, ljubezni in svobode.

  28,41 
  Dodaj v košarico
 • -5% Barve življenja

  Barve življenja

  0

  Ignac Schmidt v svoji peti knjigi v barvni lestvici predstavi depresijo. V uvodu nas seznani s pojmom in nesluteno razsežnostjo bolezni, ki v aktualnem času doživlja eksponenten razmah.

   

  25,56 
  Dodaj v košarico
 • -5% ANOREKSIJA

  ANOREKSIJA, NEIZREKLJIVA PRAZNINA

  0

  Anoreksija je najbolj smrtonosna duševna bolezen, zapiše avtor v prvem poglavju. Vprašanja so se mu vselej zdela pomembnejša kot odgovori, ki so ne glede na to, ali so bili točni ali napačni, vedno znova odpirali nova vprašanja. Knjiga številnih zakajev, namesto enovitega odgovora pa sporočilo vsem, ki jo bodo vzeli v roke – ne glede na spol –, naj isto naredijo s svojo usodo: vzamejo naj jo v svoje roke.

  23,66 
  Dodaj v košarico
 • -5% IME MI JE JEZA

  IME MI JE JEZA

  0

  Zbirka tridesetih zgodb mladostnikov s strokovnim komentarjem kliničnega psihologa.

  20,33 
  Dodaj v košarico
 • -5% DRAMA JE BITI STARŠ VESOLJCA

  DRAMA JE BITI STARŠ VESOLJCA

  0

  Avtorji želijo preseči tabuje, povezane s posebnimi potrebami, in slednje približati osebam, ki delajo, živijo, učijo ali vzgajajo in ljubijo osebo s takimi potrebami.

  20,33 
  Dodaj v košarico
 • -5% Zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi

  Zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi

  0

  Zasvojenost s seksualnostjo je uničujoča bolezen, ki prizadene milijone ljudi po vsem svetu; ne le zasvojene, z njimi vred tudi vse tiste, ki jih imajo radi in so del njihovega življenja.

  30,40 
  Dodaj v košarico
 • -5% Glava dela čudeže

  Glava dela čudeže

  0

  Sprostitvena tehnika po meri sodobnega človeka.

  17,10 
  Dodaj v košarico