Založba Pivec

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bilbi premierno predstavlja nov album v Cankarjevem domu

4 aprila, 2017 @ 08:06 - 11:06

Normal
0

21

false
false
false

SL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Bilbi o novem albumu: “Tema Šibke točke je ponudila široko platformo za raziskovanje znotraj sebe in sveta v katerem živimo. Direktne, iskren izpovedi brez ovinkov so vedno redkejše in prav te so mi pri ustvarjanju predstavljale poseben izziv.”

Na odru Kluba Cankarjevega Doma bodo z Bilbi na odru Peter Dekleva (kitara), Luka Herman Gaiser (bas), Gregor Stermecki (klaviature) in Jože Zadravec (bobni) Svoje “Šibke točke” boste lahko skupaj z Bilbi odkrivali ob naslovih kot so Kamorkoli grejo ljudje, Shanti Shanti, Singl song, Romanca v dvigalu, Resetiraj me, Učitelji, Svet pod nama, seveda pa vas bo Bilbi pobožala tudi  s priljubljenimi uspešnicami kot so Hvala za vijolice, Kaj pa ti, Iskrice, To ni blues, Kitara leti v nebo in še kakšno v malce drugačni glasbeni preobleki. Koncertna gosta bosta Brodolomec in Tomaž Gajšt (trobenta).

 LINK ZA DOWNLOAD WAV in MP3 datoteke skladbe SINGL SONG, fotografij (avtor: Ramaida Osim) in videospota: https://drive.google.com/open?id=0BzPYyw-_dgadSVBaM2hKSjJxSWc 

 

Details

Date:
4 aprila, 2017
Time:
08:06 - 11:06
Košarica zapri