Založba Pivec

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Založbe Pivec! Kaj se je spremenilo? Preberite tukaj.

Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Same Babe v Vodnikovi domačiji v Šiški

6 februarja, 2018 @ 20:00 - 21:30

Pred kulturnim praznikom vabimo na koncert s Samimi babami, pridružil se jim bo tudi poseben gost, pesnik Ervin Fritz! V dvorani na podstrehi bo zasedba odigrala intimen koncert (avtorskega) šansona z a cappella vložki.

Same babe so: Miha Nemanič (petje, orglice, tolkala), Marko Voljč (petje, trobenta, ukulele, tolkala), Marko Jelovšek (petje, kontrabas, kitara), Uroš Buh (petje, bobni), Matjaž Ugovšek – Ugo (petje, kitare), Viki Baba (petje, kitara).

O Babah so zapisali:
“Bend, ki preprosto zveni. Bend, ob poslušanju katerega te ne zanima, kaj je in kaj ni in iz česa je in iz česa ni njihova muzika. Ker preprosto uživaš. In veš, da so to Same babe. Ker noben drug bend ne zveni tako. Tako odlično./…/ Same babe so pač dragulj, ki ga bo zgodovina slovenske popularne glasbe uvrstila nekam med Ježka, Sepeta, Marka Breclja, Buldožerje, Ano Pupedan in slovenski punk.”
Jure Longyka, Val 202

Kakšen album! Tja ob skupine Buldožer, Zmelkoow, Ana Pupedan, Iztoka Mlakarja gredo z Dobrimi možmi prijetni zafrkanti Same babe.
Jaša Lorenčič, Večer

Same babe so tudi ena redkih zasedb, ki besedila uspešno začinijo z obilico mero duhovitosti in humorja.
Zdenko Matoz, Delo

Vstopnina 10 eur v predprodaji / 12 eur na dan dogodka.
Število vstopnic je omejeno, nakupite jih lahko na domačiji v času odpiralnih ur ali preko https://www.mojekarte.si/si/koncert-same-babe-z-gostom-ervinom-fritzom/vstopnice-153011.html.

Podrobnosti

Datum:
6 februarja, 2018
Ura:
20:00 - 21:30
Košarica zapri