Bilbi premierno predstavlja nov album v Cankarjevem domu

04 april 2017
ob 08:06 uri

Bilbi premierno predstavlja nov album v Cankarjevem domu

Bilbi bo na prvi torek v mesecu aprilu (4.4.2017) ob 20. uri v Klubu Cankarjevega doma predstavila svoj tretji studijski album, Šibke točke. V novih skladbah raziskuje pluse in minuse človeške narave, njeno ranjivost in njeno trdoživost. Po pripovednih "Drobnih slikah" in čustveni, hrepenenja polni "Toskani" sledijo razburkane "Šibke točke”. Pesmi odlikuje nezamenljiva melodika in lirika ustvarjalnega tandema Stermecki, nekaj besedil je ponovno prispevala pesnik in dramatik, Rok Vilčnik. Kot producent se podpisuje Peter Dekleva, skupaj z njim pa je pri zvočni obdelavi sodeloval tudi Drago Popovič. Album Šibke točke bo ponudil trinajst novih skladb in bo izšel pri Založbi Pivec.

Bilbi o novem albumu: “Tema Šibke točke je ponudila široko platformo za raziskovanje znotraj sebe in sveta v katerem živimo. Direktne, iskren izpovedi brez ovinkov so vedno redkejše in prav te so mi pri ustvarjanju predstavljale poseben izziv.”

Na odru Kluba Cankarjevega Doma bodo z Bilbi na odru Peter Dekleva (kitara), Luka Herman Gaiser (bas), Gregor Stermecki (klaviature) in Jože Zadravec (bobni) Svoje "Šibke točke" boste lahko skupaj z Bilbi odkrivali ob naslovih kot so Kamorkoli grejo ljudje, Shanti Shanti, Singl song, Romanca v dvigalu, Resetiraj me, Učitelji, Svet pod nama, seveda pa vas bo Bilbi pobožala tudi  s priljubljenimi uspešnicami kot so Hvala za vijolice, Kaj pa ti, Iskrice, To ni blues, Kitara leti v nebo in še kakšno v malce drugačni glasbeni preobleki. Koncertna gosta bosta Brodolomec in Tomaž Gajšt (trobenta).

 LINK ZA DOWNLOAD WAV in MP3 datoteke skladbe SINGL SONG, fotografij (avtor: Ramaida Osim) in videospota: https://drive.google.com/open?id=0BzPYyw-_dgadSVBaM2hKSjJxSWc 

 

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0