Kriminalna pokušina z Avgustom Demšarjem

21 september 2023
ob 19:00 uri

Traja do: 21.09.2023 21:00

Kriminalna pokušina z Avgustom Demšarjem

V četrtek, 21.9.2023, ob 19. uri v kleti lokala Le Vino, Poštna ulica, Maribor.

Spoštovani ljubitelji Avgusta Demšarja, kriminalk in vina,

vabimo vas na nevsakdanji večer, kjer se bodo prepletli literatura, skrivnosti in žlahtni okusi. Založba Pivec in lokal Le Vino vas vabimo na Kriminalno pokušino z Avgustom Demšarjem – dogodek, ki vas bo popeljal v svet zagonetnih zgodb! Kot dobra kriminalka je tudi dobro vino polno skritih plasti in nepričakovanih obratov. Vsak požirek razkrije nove okuse in namiguje na skrite podrobnosti, ki jih je treba razvozlati. Tako kot detektivi raziskujejo sledi in rešujejo skrivnosti, nas vrhunsko vino popelje na potovanje, kjer se vsaka kapljica približa razkrivanju popolnega okusa, ki ga lahko primerjamo s končnim razpletom dobre kriminalke.

Pisec detektivk, mojster napetih zgodb Avgust Demšar, bo na dogodku prvič prebral odlomke iz še neobjavljenega tretjega dela trilogije Vodnjaki, Estonia! Vsak odlomek bo spremljal kozarec vrhunskega rdečega vina. Trije odlomki, trije kozarci vrhunskega vina – recept za literarno-pivski detektivski užitek!

Pogovor z avtorjem bo usmerjal urednik Nino Flisar. Demšar bo razkril skrivnosti svojega ustvarjanja, razmišljanja in še več!

????️ Število mest je omejeno na 30, zato pohitite s prijavo!

???? Cena vstopnice z vključeno degustacijo: 15€. Ob nakupu vstopnice boste prejeli kupon z 10% popustom na knjigo in uvrstili vas bomo na prednostno listo za prijave na zelo poseben promocijski dogodek (januar 2024)!

???? Prijave na e-naslov: tjasa@zalozba-pivec.com

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0