Prvi »DAN BRISAČE« V MARIBORU – za vse ljubitelje Štoparskega vodnika po Galaksiji

25 maj 2015
ob 06:37 uri

Prvi »DAN BRISAČE« V MARIBORU – za vse ljubitelje Štoparskega vodnika po Galaksiji

V ponedeljek, 25. maja 2015, od 15. do 18. ure v Vetrinjskem dvoru (Vetrinjska 30, Maribor). Gost bo, Alojz Kodre, kultni prevajalec Štoparca v slovenščino, pogovor bo ob 16:30.
Dan brisače (angleško Towel Day) se praznuje vsako leto 25. maja kot poklon Douglasu Adamsu. Spominski dogodek je bil prvič obeležen leta 2001, dva tedna po njegovi smrti 11. maja, in se od takrat dalje praznuje vsako leto. Na ta dan pisateljevi privrženci ves dan okrog vratu nosijo brisače.
Pridite in samo brez panike!  Vstop prost (tudi brez brisače)!

Založba Pivec je v zadnjih sedmih mesecih ponovno v slovenščini natisnila najbolj priljubljene trilogije v petih delih, še več, serijo je izdala tudi v e-knjižni obliki. Da bo pa mera polna bo v kratkem, morda celo do Dneva brisače, izšel še šesti, v slovenščino še neprevedeni del serije, ki ga je po Adamsovi smrti napisal njegov prijatelj Eoin Colfer. Vabljeni vsi, ki bi radi prisluhnili pogovoru s kultnim prevajalcem Alojzom Kodretom, ki bo na voljo tudi za klepet in podpisovanje knjig. http://www.zalozba-pivec.com/katalog/knjiga/serija-stoparski-vodnik-po-galaksiji/http://www.zalozba-pivec.com/katalog/knjiga/serija-stoparski-vodnik-po-galaksiji/

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0