Slon Stane: pravljični safari in ustvarjalna delavnica

09 avgust 2020
ob 16:00 uri

Traja do: 09.08.2020 18:00

Slon Stane: pravljični safari in ustvarjalna delavnica

v nedeljo, 9. avgusta 2020, ob 16.00 na Placu za Gostilno Sobočan.

Vabimo Vas na pravljičarski safari in ustvarjalno delavnico s Slonom Stanetom. Dobimo se v nedeljo, 9. avgusta 2020, ob 16.00 na Placu za Gostilno Sobočan.

 

                                              

 

Slon Stane neizmerno rad govori. A zadeva je taka, da ne pove prav dosti. In tako hodi od živali do živali, da bi mu prisluhnile. Zeber ne zanima njegovo govorjenje, niti levov in tudi drugih slonov ne. Papige ga prav tako ne želijo poslušati. In šele potem, ko je že ves utrujen, opazi, da si nekdo zelo želi slišati njegovo zgodbo …

 Slikanica Slon Stane je avtorska šivanka ustvarjalne avtorice Manice K. Musil, ki je našla svojstven umetniški izraz in ki po tekočem traku niza mednarodne nagrade. Njene slikanice že berejo otroci na Kitajskem, v Turčiji, Švici, Pakistanu, ZDA in še kje. Slikanice so na slovenskem trgu nekaj posebnega. Vsaka živalica, vsak element je narejen iz različnih tekstilov – blaga, filca, volne, vate, različnih niti, časopisa, papirja, žice … Ob osnovni zgodbi teče tudi strip in vse skupaj predstavlja zanimivo, barvito, razgibano dogodivščino, kakršna bo tudi naša nedeljska!

 Se kmalu vidimo!

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2020 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com