Začetni tečaj avtogenega treninga-SPREMENJEN DATUM ZAČETKA

16 januar 2017
ob 12:37 uri

Začetni tečaj avtogenega treninga-SPREMENJEN DATUM ZAČETKA

VABIMO VAS NA ZAČETNI TEČAJ AVTOGENEGA TRENINGA pod vodstvom kliničnega psihologa Ignaca Schmidta. 3 mesece, 12-krat po 2 uri, 1-krat tedensko. POZOR! Sprememba datuma začetka: ponedeljek, 20. marca 2017 ob 17.00. Število udeležencev omejeno, za formiranje skupine je potrebnih šest prijav.

Prijave in dodatne informacije: andrej@zalozba-pivec.com, 070 543 569 (Andrej Lasbaher).

Zakaj? Ker živimo v stanju konstantnega nemira. Ker je stres naš vsakodnevni spremljevalec pri vseh opravilih. Ker lahko dolgotrajen vpliv negativnega stresa povzroči resne zdravstvene težave.

Ker rešitev obstaja. Dobra obramba pred stresnim življenjem so sprostitvene tehnike, med katerimi Ignac Schmidt na podlagi lastnih izkušenj izpostavlja predvsem tehniko avtogenega treninga. Sam ga  uporablja že vrsto let, poleg tega pa je s to sprostitveno tehniko spoznal mnoge svoje paciente in druge skupine ljudi.

Avtogeni trening izhaja iz pomiritve telesa s pomočjo zavesti, posledično se izvajalec sprosti tudi duševno in je bolje opremljen za spoprijemanje s težavami, izzivi, nalogami, utrujenostjo in vsakdanom.

Ker ste se odločili, da (končno) naredite nekaj dobrega zase!

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0