ZAČETNI TEČAJ AVTOGENEGA TRENINGA pod vodstvom kliničnega psihologa Ignaca Schmidta

12 oktober 2015
ob 07:01 uri

ZAČETNI TEČAJ AVTOGENEGA TRENINGA pod vodstvom kliničnega psihologa Ignaca Schmidta

3 mesece, 12-krat po 2 uri, 1-krat tedensko. Ob ponedeljkih ob 17.00. Pričetek predvidoma 12. oktobra 2015. Lokacijo bomo sporočili v kratkem.

Cena 240 € z vštetim DDV, možnost plačila v treh obrokih. Število udeležencev omejeno. V ceno tečaja je všteta najnovejša avtorjeva knjiga GLAVA DELA ČUDEŽE. Prijave in dodatne informacije: milena@zalozba-pivec.com, 02 250 08 28, 040 543 944 (Milena Pivec).

 Zakaj? Ker živimo v stanju konstantnega nemira. Ker je stres naš vsakodnevni spremljevalec pri vseh opravilih. Ker lahko dolgotrajen vpliv negativnega stresa povzroči resne zdravstvene težave.

Ker rešitev obstaja. Dobra obramba pred stresnim življenjem so sprostitvene tehnike, med katerimi Ignac Schmidt na podlagi lastnih izkušenj izpostavlja predvsem tehniko avtogenega treninga. Sam ga  uporablja že vrsto let, poleg tega pa je s to sprostitveno tehniko spoznal mnoge svoje paciente in druge skupine ljudi.

Avtogeni trening izhaja iz pomiritve telesa s pomočjo zavesti, posledično se izvajalec sprosti tudi duševno in je bolje opremljen za spoprijemanje s težavami, izzivi, nalogami, utrujenostjo in vsakdanom.

Ker si to preprosto zaslužite!

Nazaj na prejšnjo stran

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0