500 SOKOV IN SMUTIJEV

-13%
USPEŠNICA

500 SOKOV IN SMUTIJEV

Bogastvo pristnih okusov narave v barvitih niansah

14.90 € 12.90 €

Avtor: Christine Watson, Zala Stanonik (prevod)

500 sokov in smutijev je knjiga receptov, ki ustrezajo vsakovrstnim potrebam, tako želji po svežih, sadnih mešanicah kot uživanju v zdravih razstrupljevalcih in rahlih, kremnih mlečnih napitkih.

Kategorije: Duhovna rast in zdravo življenje, Kulinarika, Priročniki

Format: 15 x 15 cm

ISBN: 978-961-6897-70-9

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Broširano z zavihi

Št. strani: 288

V košarico
KOLIČINA

Mešanje napitkov je prava pot, če iščete zdravilni napoj, hiter in izdaten zajtrk ali najčudovitejši priboljšek, ki vas bo popeljal naravnost v svet udobja.

V tej zbirki receptov se nove ideje za sokove prepletajo z že preizkušenimi klasičnimi recepti za smutije z raznovrstnim sadjem in različnimi okusi. V knjigi je vrsta nasvetov o začimbah, zgoščevanju in slajenju najljubših sokov in smutijev. Je edina knjiga z recepti za zdrave napitke, od izdatnega zajtrka do poletne razvade.

Uvodno poglavje prinaša osnovne podatke za pripravo sokov in smutijev: opremo, tehnike, sestavine in predloge za nadomestne sestavine. Barvne fotografije pa prikazujejo široko paleto priljubljenih napitkov, s katerimi lahko dan začnete ali pa si privoščite pošteno zasluženo večerno sprostitev.

Iz vsebine: Preprosti smutiji - Jutranji napitki - Dišeče mešanice - Zdravilni toniki - Sokovi za poživitev - Napitki za otroke - Sladoledni smutiji - Gosti in ledeni - Poredno zapeljivi - Opojne mešanice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0