8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: RELEVANCA ZNANOSTI IN IZOBRAŽEVANJA

8. ZNANSTVENA KONFERENCA

8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: RELEVANCA ZNANOSTI IN IZOBRAŽEVANJA

Zbornik povzetkov

20.00 €

8. znanstvena konferenca z mednarodno udeležbo "ZA ČLOVEKA GRE" naslavlja številne teme in aktualna področja ter razprave, ki jih s svojim študijskim izobraževanjem v evropskem visokošolskem prostoru udejanja Alma Mater Europaea – ECM na vseh stopnjah pod pokroviteljstvom Alma Mater Europaea Evropske akademije znanosti in umetnosti.  

Kategorije: Alma Mater Press

Format: 17,6 x 25 cm

ISBN: 978-961-6966-60-3

Št. strani: 344

V košarico
KOLIČINA

Ob 20-letnici bolonjskega procesa je posvečena relevanci znanosti in izobraževanja, njen namen pa je, da se visokošolsko izobraževanje in znanost aktivneje vključita v reševanje sedanjih in pričakovanih izzivov v skladu z opozorili OECD ter smernicami za bodočo Evropo, kot so zelena tranzicija, digitalna transformacija, trajnostna rast in delovna mesta, mir in upravljanje ter migracije.

Konferenca poteka v soočenju z virusom COVID-19. Glede na situacijo je srečanje prestavljeno za čas trajanja razmer, sicer pa objava prispevkov poteka nemoteno. Nove razmere zahtevajo tudi odgovornost in odziv univerz, da transformirajo učne procese za izredne razmere, odpira pa tudi možnosti in potrebe digitalizacije in prilagoditve učnega procesa uporabnikom, kjer Alma Mater Europaea aktivno deluje.

Zbornik vsebuje najsodobnejše strokovne in znanstvene povzetke različnih raziskovalnih področij (zdravstvo, fizioterapija, socialna gerontologija, management in voditeljstvo, humanistika, arhivistika in dokumentologija, digitalne tehnologije in drugo).

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0