8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: Relevanca znanosti in izobraževanja

8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: Relevanca znanosti in izobraževanja

Zbornik recenziranih strokovnih prispevkov za področje zdravstvene nege

23.00 €

Zbornik prispevkov s področja zdravstvene nege, ki so bili predstavljeni na 8. znanstveni konferenci z mednarodno udeležbo Za človeka gre.

Kategorije: Alma Mater Press

Format: 17,6 x 25 cm

ISBN: 978-961-6966-67-2

Tisk : Črno-beli tisk

Vezava : Broširano

Št. strani: 92

V košarico
KOLIČINA

Tradicionalna konferenca Alma Mater Europaea – ECM Za človeka gre na področju zdravstvene nege daje odgovore na številna vprašanja povezana z drugimi disciplinami, zlasti s socialno gerontologijo ob izzivih aktivnega in produktivnega staranja. Odgovore prav tako dopolnjujejo sodobne informacijsko-komunikacijske tehnologije, ki so novo orodje na vseh področjih človekovega dela.

Strokovni zbornik je nastal kot plod dela študentov na Alma Mater Europaea – Evropski center, Maribor. Študentje so raziskovali različna področja zdravstva in zdravstvene nege ter v zborniku predstavili svoje ugotovitve. Zavedamo se, da brez raziskovalnega dela študentov in predavateljev ni napredka v akademskem okolju. Trenutno se nahajamo v situaciji, ko zdravje postaja vse večja vrednota vsakega posameznika, zato ga moramo skrbno negovati in varovati. Zbornik je zelo uporabno učno gradivo za študente zdravstvene nege pa tudi za posameznike, ki jih ta tematika zanima.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0