Brezzobi tiger

19.95 €

Avtor: Igor Plohl, Nataša Vertelj

Nekoč, pred davnimi časi, je pod mogočno goro Triglav v svoji veliki in razkošni kraljevski votlini živel troglavi zmaj Ljubo. V prelepi deželi je odločal o vseh pomembnih živalskih stvareh. Njegova beseda je bila vedno zadnja. Le tu in tam si mu je upal oporekati pogumni kraljevi svetovalec tiger Svetin.

Kategorije: 3 - 10 let, 6 - 12 let, Leposlovje, Otroške in mladinske knjige

Format: 21 x 29,7 cm

ISBN: 978-961-7103-58-8

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Trda vezava

Št. strani: 40

V košarico
KOLIČINA

Nekoč, pred davnimi časi, je pod mogočno goro Triglav v svoji veliki in razkošni kraljevski votlini živel troglavi zmaj Ljubo. V prelepi deželi je odločal o vseh pomembnih živalskih stvareh. Njegova beseda je bila vedno zadnja. Le tu in tam si mu je upal oporekati pogumni kraljevi svetovalec tiger Svetin. Ko so živa bitja ugotovila, da Svetin nima prave moči, so ga za njegovim hrbtom začela klicati brezzobi tiger.

A prišlo je leto, ko je deželo pod Triglavom prizadela nesreča. Primanjkovalo je vode in vladar je odločil z dobrimi nameni, vendar slabo. Živali so se pritoževale, a jim zmaj ni prisluhnil. V obupu so se obrnile na njegovega svetovalca tigra Svetina. Ali bo Svetin lahko pomagal žejnim živalim? Ali mu bo uspelo dokazati, da ima vendarle tudi zobe, ki so močni in ostri kakor skalnati robovi?

Knjiga je izšla v sozaložništvu z Državnim svetom Republike Slovenije.

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0