-38%

ČAS

NANIZANKA ZA MODRIJANE 1

V prvi knjigi zadnje serije kartonk otrok spozna časovne pojme in odnose.

Kategorije: 0 - 5 let, 3 - 10 let, Otroške in mladinske knjige

Format: 15,5 x 15,5 cm

ISBN: 978-961-7026-46-7

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Kartonka

Št. strani: 20

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

NANIZANKA ZA MODRIJANE

Komplet kartonk z ljubkimi vsebinami v obliki pesmic in čudovitimi ilustracijami za najmlajše.

4.90 € 4.17 €

ČAS je pojem, ki v znanosti še nima jasne definicije. Opredeljujejo ga dogodki, ki si sledijo drug za drugim. S časovnimi relacijami se otrok sooča že od rojstva dalje in kmalu opazi, da odrasli nenehno bijemo bitko s časom. V lirični slikanici ČAS se na igriv način seznani s časovnimi pojmi znotraj dneva (ZJUTRAJ, OPOLDNE, ZVEČER, PONOČI, DANES), bližnjo preteklostjo (VČERAJ) in bližnjo prihodnostjo (JUTRI). To pa so izhodišča za globlje razumevanje časa, s katerim se ljudje soočamo vse življenje.

Vsebina prve slikanice: POJOČE JUTRO - OPOLDANSKO SONCE - VEČERNI AKROBAT - NOČNI PESNIK - MOJ DANES - VČERAJŠNJA ZABAVA - NAČRT ZA JUTRI

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0