Zaloga: Na zalogi

ČAS

NANIZANKA ZA MODRIJANE 1

7,95 

V prvi knjigi zadnje serije kartonk otrok spozna časovne pojme in odnose.

Opis

ČAS je pojem, ki v znanosti še nima jasne definicije. Opredeljujejo ga dogodki, ki si sledijo drug za drugim. S časovnimi relacijami se otrok sooča že od rojstva dalje in kmalu opazi, da odrasli nenehno bijemo bitko s časom. V lirični slikanici ČAS se na igriv način seznani s časovnimi pojmi znotraj dneva (ZJUTRAJ, OPOLDNE, ZVEČER, PONOČI, DANES), bližnjo preteklostjo (VČERAJ) in bližnjo prihodnostjo (JUTRI). To pa so izhodišča za globlje razumevanje časa, s katerim se ljudje soočamo vse življenje.

Vsebina prve slikanice: POJOČE JUTRO – OPOLDANSKO SONCE – VEČERNI AKROBAT – NOČNI PESNIK – MOJ DANES – VČERAJŠNJA ZABAVA – NAČRT ZA JUTRI

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.

Dodatne informacije

Avtor

,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

Mnenja

There are no reviews yet

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.