ČLOVEK – ŽIVAL: ZDRAVA NAVEZA

-67%

ČLOVEK – ŽIVAL: ZDRAVA NAVEZA

30.00 € 9.90 €

Avtor: Maksimiljana Marinšek, Maks Tušak

Dragoceno branje za ljubitelje živali, pedagoge, psihologe, terapevte in vse potencialne uporabnike predstavljenih metod zdravljenja.

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

PSIHOLOGIJA ZA VSAKOGAR

Terapija s pomočjo živali, obravnava otrok s posebnimi potrebami in področje zdravstvene psihologije so področja psihologije, ki jih morajo vse bolj poznati tudi nepsihologi: pedagogi, zdravstveno osebje, starši. Komplet PSIHOLOGIJA ZA VSAKOGAR prinaša obravnavo teh področij in...

9.90 € 5.00 €

Priročnik priznanih strokovnjakov s področja preučevanja blagodejnih vplivov živali na človeka. Knjiga predstavlja najnovejša teoretična spoznanja stroke z vsega sveta, hkrati pa prinaša oris trenutnega stanja v Sloveniji v praksi. Poudarjena je vloga živali kot spremljevalcev v človekovem razvoju, še posebej v času otroštva in adolescence. Podane so značilnosti človekove igre, živalske igre in igre človeka z živaljo. Knjiga nudi pregled vloge živali v vseh človekovih starostnih obdobjih. Osrednji del knjige pa je namenjen aktivnostim s pomočjo živali in terapiji s pomočjo živali. Podane so številne možnosti uporabe živali v terapiji pri različnih oblikah motenj in bolezni. Besedilo dopolnjujejo bogato slikovno gradivo, tabele in grafi.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0