Dragan Potočnik paket

Nagrajeni potopisni roman in monografija o Iranu

46.40 €

Ob prejemu nagrade "krilata želva" za najboljši slovenski knjižni potopis, ki jo je za roman Pesem za Sinin džan prejel Dragan Potočnik, smo za vas pripravili poseben knjižni paket pa izjemno ugodbni ceni. V njem je nagrajeni roman in Potočnikova monografija o Iranu, ki je pravkar doživela ponatis.

Kategorije: Akcija

Paket izdelkov

V košarico
KOLIČINA

V romanu Pesem za Sinin džan se prepletajo tri zgodbe. Zgodba prostranega , s kulturo bogatega Irana, zgodba  večenega popotnika, filozofa pesnika in zgodba dveh mladih zaljubljencev, Amirja in Sinin, ki iščeta svojo pot do sreče.

Iran, dežela med Perzijo in islamom je slikovno in vsebinsko bogata monografija o eni najstarejših civilizacij nam poznanega sveta odstira tančico, za katero se skriva izjemna perzijska dežela.

Dragan Potočnik je fenomen v slovenskem kulturnem prostoru. Zgodovinar, znanstvenik, raziskovalec, pesnik, pisatelj in popotnik, predvsem slednje. V najglobljem in najširšem pomenu besede. Potuje v globine lastne notranjosti in v širine daljnih dežel. Potovanje tja in nazaj, ki traja že od vedno in se ne bo nikoli končalo. Potovanje, ki je kot rahlo valovanje prostranega morja, ki nas premamlja s svojo neskončnostjo. In globino. In skrivnostnostjo. A tudi mogočnostjo.

Zanima ga življenje. Zanimajo ga ljudje. Njihovo razmišljanje, njihove usode. Njihov vsakdanjik in njihova hrepenenja. Iran je dežela, v katero se največkrat vrača. Dežela, ki ga je očarala prav zaradi ljudi. Prijaznih, dobrih, lepih ljudi. O njih piše v številnih delih, seveda tudi v svojem prvem romanu Pesem za Sinin džan.

Dragan Potočnik paket VSEBUJE SLEDEČE IZDELKE:

Znižane cene izdelkov veljajo samo ob nakupu paketa.

Pesem za Sinin džan

Krilata želva 2018 za najboljši potopisni roman

21.40 €

IRAN

DEŽELA MED PERZIJO IN ISLAMOM

25.00 €

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2020 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com