PONATIS

IRAN

DEŽELA MED PERZIJO IN ISLAMOM

25.00 €

Avtor: Dragan Potočnik

Slikovno in vsebinsko bogata monografija o eni najstarejših civilizacij nam poznanega sveta odstira tančico, za katero se skriva izjemna perzijska dežela.

Kategorije: Priročniki, Zgodovina

Format: 17 x 24 cm

ISBN: 978-961-6897-97-6

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Trda vezava s ščitnim ovitkom

Št. strani: 348

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

Dragan Potočnik paket

Ob prejemu nagrade "krilata želva" za najboljši slovenski knjižni potopis, ki jo je za roman Pesem za Sinin džan dobil Dragan Potočnik, smo za vas pripravili poseben knjižni paket pa izjemno ugodbni ceni. V njem je nagrajeni roman in Potočnikova monografija o Iranu, ki je...

25.00 € 25.00 €

Iran, nekoč Perzija, je bil od nekdaj sinonim za bogastvo − bogastvo duha in bogastvo, ki ga je mogoče meriti v denarju. V zadnjih desetletjih pa je država vse bolj skrita pred očmi zahoda.

Avtor Dragan Potočnik je velik poznavalec zgodovine, kulture in sedanjosti Irana. Kot gostujoči profesor na esfahanski univerzi (jeseni in pozimi 2008/09) ter reden obiskovalec je njen najboljši in najbolj kritičen poročevalec. V svojem delu je zaobjel več tisočletno zgodovino Irana, hkrati pa je bralcu ponudil tudi podrobne opise naravnih in kulturnih znamenitosti. Ob opisih ni pozabil niti na navade in običaje ter na svoje zgodbe, ki so nastale ob številnih obiskih dežele.

Knjiga je namenjena študentom zgodovine, popotnikom ter vsem, ki jih Iran v svoji skrivnostnosti in izjemnosti privlači.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0