Zaloga: Na zalogi

Iskanje lepote

35,00 

Iskanje lepote je nenehen izziv, ki ne izzveni, dokler živimo in se zavedamo.

Knjiga izbranih fotografij s kratkimi zapisi in pesmimi. K vsaki sliki je priloženo besedilo v različnih oblikah. To so kratki zapisi avtorjevih vtisov v okolju, kjer je fotografiral, včasih so to razlage k sliki, včasih pesmi ali pa tudi misli razmišljujočih ljudi.

Opis

Avtor, po poklicu zdravnik, je ob svojem poklicnem poslanstvu iskalodgovore na mnoga vprašanja v fotografiji.Veliko dni je prebil v naravi in tam iskalmotive za lepe poglede. Slike je vselej skušal zasnovati kot skladen del, izbran iz celote, ki je ne moremo ohraniti v vsem njenem obsegu. Nastale podobe obnavljajo trenutne misli in občutke, ki so ga obhajali v času nastajajoče fotografije. Ob vsej harmoničnosti se velikokrat zdi, kot da slišimo še blago melodijo, ki dopolnjuje popolnost podobe.

Motive je v vseh letnih časih ob različnih delih dneva iskal po vsej Sloveniji – od haloških vinogradov in Pohorja, krajev okoli Maribora, vse do morja. Ob čudovitih utrinkih iz narave – njegova velika ljubezen so že od nekdaj cvetice, posebej orhideje – je tu še njegov fotografski pogled na izbrane umetnine, tihožitja in portrete.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti. (Kitajski pregovor).

 

Dodatne informacije

Avtor

Format

ISBN

Tisk

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.