Konec sveta vedno pride nenapovedano

-33%

Konec sveta vedno pride nenapovedano

15.00 € 10.00 €

Avtor: Boštjan Narat

Drugi kantavtorski album kitarista, skladatelja ter vodje skupine Katalena, Boštjana Narata, posnet skupaj z odlično glasbeno zasedbo.

Kategorije: Glasba, Poletno branje

Format: zgoščenka

ISBN: 3830052610035 PIVCD004

Nosilec zvoka : Zgoščenka

Tisk : Črno-beli tisk

Ostalo: 12 skladb, 45 minut

V košarico
KOLIČINA

Glasbo in poezijo je odel v še bogatejšo zvočno obleko. Pri tem so mu pomagali sopotniki, s katerimi se je družil velikokrat, tudi glasbeno, a z večino še ni igral v bendu: tokalist Blaž Celarec, violinistka Jelena Ždrale, klaviaturistka Polona Janežič ter kitarist in basist Matevž Kolenc. Dvakrat novi Narat, zvočno obogaten in z novimi skladbami.

Ni trajalo dolgo, da smo ugotovili, da je Narat eden najbolj prodornih slovenskih kantavtorjev tretjega tisočletja. Zasidran v najbolj žlahtni slovenski kantavtorski tradiciji in obenem hudičevo sodoben. V njegovi glasbi so leto 1945, leto 1968 in leto 2011. ”Grčija vztraja v plamenih … otroci so rasli ob novih zastavah, devize postajale so naš denar … moje vojne je konec, sanje se pišejo na račune … prodam pogled čez levo ramo … vladarji so kleli in stali na tankih z ranjeno kožo … moj stari strah je zrel, da crkne … ko se bo žrlo zares, hočem kraljevski prestol ob mizi … v jezi in mrazu spoznaš sam’ga sebe, na smrt se bojim srečanja.” Naratovi napoji utegnejo dolgo zažigati.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0