Zaloga: Na zalogi

Kuharska knjiga

1

34,90 

Enajsta, pregledana in dopolnjena izdaja, popestrena z drobnimi zanimivostmi iz maestrovega poklicnega in zasebnega življenja, vključno z novimi fotografijami. Kot vselej pa – namenjena vsem, ki prisegajo na enostavno, hitro in praktično kuhanje. Povečan format.

Kategorija:

Opis

Tudi pri novi izdaji smo skušali čim bolj obdržati Ivačičev način pisanja. Posvečamo jo nedavni 100. obletnici maestrovega rojstva in se ob tej priložnosti zahvaljujemo njegovemu sinu, Petru Ivačiču, za zaupanje in prizadevno sodelovanje. Izločili ali spremenili smo samo tiste dele, ki resnično niso več sodili v današnji čas. Ko je bila knjiga pisana, še ni bilo veliko hladilnikov, različnih gospodinjskih aparatov, strojčkov in pripomočkov, vnaprej pripravljene hrane ipd. Ponekod je pridih časa še ostal, ker bi s prevelikimi spremembami zabrisali avtorjevi sporočilnost in avtentičnost. Zato smo tudi obdržali nekaj tabel na začetku knjige. Za bralce bo verjetno posebej zanimiv zaključni zapis z naslovom Če gremo v goste , ki zgovorno priča o Ivačičevi pronicljivosti in skrbi za kulturo obnašanja, po drugi strani pa s svojimi hudomušnimi podtoni izvabi prisrčen nasmeh.

Kakor koli – Ivačičeva Kuharska knjiga je ponovno pred nami! Polepšana in popestrena z drobnimi zanimivostmi iz maestrovega poklicnega in zasebnega življenja. Kot vselej pa – namenjena vsem, ki prisegajo na enostavno, hitro in praktično kuhanje!

Dodatne informacije

Avtor

,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

1 mnenje za Kuharska knjiga

  1. Luka (preverjena stranka)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.