LEV ROGI NAJDE SREČO

LEV ROGI NAJDE SREČO

Slikanica s fotozloženko

Zgodba o levu Rogiju je zgodba o malo manj običajnem  levu, ki po resni poškodbi hrbtenice pristane na invalidskem vozičku.

Kategorije: 3 - 10 let, 6 - 12 let, Otroške in mladinske knjige, Poletno branje

Format: 21 X 29,7 cm

ISBN: 978-961-6897-87-7

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Trda vezava

Št. strani: 24

Ostalo: Priložena fotozloženka

Povpraševanje
KOLIČINA

Ob soočanju z novimi življenjskimi okoliščinami spoznava resnično vrednost življenja in premaguje ovire, ki to pred nesrečo niso bile: na novo se uči oblačiti, presedati, pomivati posodo in likati. Kmalu spozna, kako zapeljati svoje novo življenje na stare tirnice. Preseli se v svoje stanovanje, spet se nauči voziti avto, postane učitelj v bolnišnični šoli, ponovno se začne ukvarjati s športom in se povsem osamosvoji.

Knjigi je priložena informativna brošura, ki pripoveduje o življenju avtorja Igorja Plohla, ki je pravzaprav lev Rogi. Kombinacija zgodbice in realističnega prikaza življenja invalida je izvrstna možnost, da otroci povežejo Rogijevo izkušnjo z Igorjevo.

Lev Rogi je med mladimi bralci že poznan junak, leta 2009 je pri Založbi Pivec izšla slikanica Lev  Rogi – Sreča v nesreči, ki je pripovedovala o Rogijevi nesreči in okrevanju po njej. Lev Rogi najde srečo pa je nadaljevanje te pripovedi.

Zgodba o Levu Rogiju je še veliko več. To je zgodba o življenjski energiji, optimizmu in življenjskih vrednotah. Je zgodba o vrednosti in smislu življenja.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0