Zaloga: Na zalogi

LEV ROGI NAJDE SREČO

Slikanica s fotozloženko

14,90 

Zgodba o levu Rogiju je zgodba o malo manj običajnem  levu, ki po resni poškodbi hrbtenice pristane na invalidskem vozičku.

Opis

Ob soočanju z novimi življenjskimi okoliščinami spoznava resnično vrednost življenja in premaguje ovire, ki to pred nesrečo niso bile: na novo se uči oblačiti, presedati, pomivati posodo in likati. Kmalu spozna, kako zapeljati svoje novo življenje na stare tirnice. Preseli se v svoje stanovanje, spet se nauči voziti avto, postane učitelj v bolnišnični šoli, ponovno se začne ukvarjati s športom in se povsem osamosvoji.

Knjigi je priložena informativna brošura, ki pripoveduje o življenju avtorja Igorja Plohla, ki je pravzaprav lev Rogi. Kombinacija zgodbice in realističnega prikaza življenja invalida je izvrstna možnost, da otroci povežejo Rogijevo izkušnjo z Igorjevo.

Lev Rogi je med mladimi bralci že poznan junak, leta 2009 je pri Založbi Pivec izšla slikanica Lev  Rogi – Sreča v nesreči, ki je pripovedovala o Rogijevi nesreči in okrevanju po njej. Lev Rogi najde srečo pa je nadaljevanje te pripovedi.

Zgodba o Levu Rogiju je še veliko več. To je zgodba o življenjski energiji, optimizmu in življenjskih vrednotah. Je zgodba o vrednosti in smislu življenja.

Dodatne informacije

Avtor

,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.