-20%

Lev Rogi v Afriki

19.95 € 15.96 €

Avtor: Igor Plohl, Urška Stropnik Šonc (ilustratorka)

Avtor slikanic o levu Rogiju, Igor Plohl, vztrajno nadgrajuje teme, ki se dotikajo invalidnosti. Njegov alter ego – lev Rogi se je tokrat podal na razburljivo potovanje v Afriko.   1 € OD VSAKE PRODANE KNJIGE PODARJAMO ZPM MARIBOR ZA POČITNICE SOCIALNO OGROŽENIH OTROK.

Kategorije: 0 - 5 let, 3 - 10 let, 6 - 12 let, Akcija, Otroške in mladinske knjige, Za otroke

Format: 23 x 29 cm

ISBN: 978-961-6494-33-5

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Trda vezava

Št. strani: 32

V košarico
KOLIČINA

Lev Rogi, malo manj običajen lev, je pred nesrečo zelo rad potoval. Na potovanjih je najraje občudoval naravo in živali v njej. Privlačile so ga tudi zelo visoke gore, pokrite z belimi oblaki, ledeno mrzli snežni ledeniki, vroče in kot poper suhe puščave ter zanimivi ljudje.

Po nesreči je bil prepričan, da se na potovanja v oddaljene kraje ne bo več mogel odpraviti. A včasih se največje želje prav rade uresničijo in tudi Rogijeva se je. Izvedel je, da se lahko odpravi na potovanje v Afriko. Šel bo na safari, spoznal Masaje in občudoval najlepšo in najvišjo afriško goro Kilimandžaro.

Potovanje na invalidskem vozičku ni enostavno, a Rogi, pogumen in moder kot vsak pravi lev, premaga tudi te velike ovire in v živo spozna čudovit in neokrnjen svet pisane Afrike.

Avtor slikanic o levu Rogiju, Igor Plohl, vztrajno nadgrajuje teme, ki se dotikajo invalidnosti. Njegov alter ego – lev Rogi se je tokrat podal na razburljivo potovanje v Afriko. Zgodba je nastala na podlagi resničnega doživetja avtorja, ki je maja 2019 potoval v Tanzanijo. Spomini na pustolovščino so še kako živi in avtor je resnična doživetja strnil v obliki fotopriloge, ki bralcu ponuja še nekaj več. Na njegovem kanalu na YouTubeu si lahko ogledate tudi posnetke iz afriške avanture: https://www.youtube.com/channel/UCG2GNaSzBS-cIctm9l5MruA/videos

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0