Zaloga: Na zalogi

Lev Rogi v Afriki

19,95 

Avtor slikanic o levu Rogiju, Igor Plohl, vztrajno nadgrajuje teme, ki se dotikajo invalidnosti. Njegov alter ego – lev Rogi se je tokrat podal na razburljivo potovanje v Afriko.

 

1 € OD VSAKE PRODANE KNJIGE PODARJAMO ZPM MARIBOR ZA POČITNICE SOCIALNO OGROŽENIH OTROK.

Opis

Lev Rogi, malo manj običajen lev, je pred nesrečo zelo rad potoval. Na potovanjih je najraje občudoval naravo in živali v njej. Privlačile so ga tudi zelo visoke gore, pokrite z belimi oblaki, ledeno mrzli snežni ledeniki, vroče in kot poper suhe puščave ter zanimivi ljudje.

Po nesreči je bil prepričan, da se na potovanja v oddaljene kraje ne bo več mogel odpraviti. A včasih se največje želje prav rade uresničijo in tudi Rogijeva se je. Izvedel je, da se lahko odpravi na potovanje v Afriko. Šel bo na safari, spoznal Masaje in občudoval najlepšo in najvišjo afriško goro Kilimandžaro.

Potovanje na invalidskem vozičku ni enostavno, a Rogi, pogumen in moder kot vsak pravi lev, premaga tudi te velike ovire in v živo spozna čudovit in neokrnjen svet pisane Afrike.

Avtor slikanic o levu Rogiju, Igor Plohl, vztrajno nadgrajuje teme, ki se dotikajo invalidnosti. Njegov alter ego – lev Rogi se je tokrat podal na razburljivo potovanje v Afriko. Zgodba je nastala na podlagi resničnega doživetja avtorja, ki je maja 2019 potoval v Tanzanijo. Spomini na pustolovščino so še kako živi in avtor je resnična doživetja strnil v obliki fotopriloge, ki bralcu ponuja še nekaj več. Na njegovem kanalu na YouTubeu si lahko ogledate tudi posnetke iz afriške avanture: https://www.youtube.com/channel/UCG2GNaSzBS-cIctm9l5MruA/videos

Dodatne informacije

Avtor

,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

Mnenja

There are no reviews yet

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.