-75%

MARKETING

Konceptualne in celostne razsežnosti

39.00 € 9.90 €

Avtor: Boris Snoj, Vladimir Gabrijan

Monumentalna znanstvena monografija uveljavljenih raziskovalcev in avtorjev številnih znanstvenih in strokovnih prispevkov na področju marketinga doma in v tujini.

Kategorije: Akcija, Ekonomija, Strokovna literatura, Ugodna strokovna literatura

Format: 17 x 24 cm

ISBN: 978-961-6968-28-7

Tisk : Črno-beli tisk

Vezava : Trda vezava s ščitnim ovitkom

Št. strani: 488

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

POSLOVNI KOMPLET - DEVET ZA TRIDESET

Opremite knjižno polico s kvalitetnimi naslovi poslovne literature!

9.90 € 3.89 €

Knjiga prinaša teoretično utemeljena razmišljanja in praktično uporabno besedilo. Je plod timskega več desetletnega poglobljenega kritičnega dialoga avtorjev in presega način copy-paste, ki je v Sloveniji pri piscih na področju marketinga vse bolj pogost. Njen namen je kritičnim bralcem med menedžerji in strokovnjaki za marketing, med študenti družboslovja ter med strokovnjaki na drugih področjih znanj ponuditi usklajeno celoto klasičnih in eklektičnih temeljnih pojmov na področju marketinga. S knjigo želita avtorja prispevati k izboljšanju nizkega statusa marketinga kot vede in kot veščine.

Njen namen je kritičnim bralcem med menedžerji in strokovnjaki za marketing, med študenti družboslovja ter med strokovnjaki na drugih področjih znanj ponuditi usklajeno celoto klasičnih in eklektičnih temeljnih pojmov na področju marketinga. S knjigo želita avtorja prispevati k izboljšanju nizkega statusa marketinga kot vede in kot veščine. V knjigi uporabljata holistični pristop k obravnavanju marketinga ter ponujata notranje trdne in zunanje razlikujoče delovne opredelitve ključnih pojmov. V nasprotju s prevladujočimi pogledi uporabnosti marketinga ne omejujeta na povečevanje profita in prodaje v organizacijah. Uporabnost marketinga razumeta širše, kot doseganje uspešnosti in učinkovitosti organizacij, tako da ohranjajo in povečujejo blaginjo ciljnih skupin in družbe kot celote. Organizacije obravnavata kot udeležence v menjavi, ki so hkrati v vlogi kupcev povpraševalcev in prodajalcev ponudnikov. V primerjavi z večino avtorjev obravnavata na drugačen in svež način opredeljevanje marketinga, trg, konkurente in konkuriranje, strategije marketinga,osnovne objekte menjave in njihovo vrednost ter marketinško komuniciranje in dostavljanje koristi. Svoje teoretično razmišljanje podkrepljujeta s številnimi praktičnimi primeri in nazornimi slikovnimi prikazi.

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0