-39%

MENEDŽMENT ZNANJA

Znanje kot temelj razvoja. Na poti k učečemu podjetju

24.62 € 14.90 €

Avtor: Stane Možina (urednik), Jure Kovač (urednik)

Učeče se podjetje je koncept prihodnosti, ki temelji na znanju in ljudeh, kot nosilcih znanja, ter hitrem odzivanju na spremembe. 

Kategorije: Akcija, Ekonomija, Strokovna literatura, Ugodna strokovna literatura

Format: 16 x 24 cm

Tisk : Dvobarvni tisk

Vezava : Broširano z zavihi

Št. strani: 342

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

POSLOVNI KOMPLET - DEVET ZA TRIDESET

Opremite knjižno polico s kvalitetnimi naslovi poslovne literature!

14.90 € 2.46 €

Sistematičen razvoj učečega se podjetja zagotavlja podjetjem ustvarjanje novega znanja ter s tem konkurenčnost in dolgoročno uspešnost.

Znanje je danes konkurenčna prednost tako za posameznika kot organizacijo in družbo nasploh. Če imamo znanje, smo za korak pred konkurenco ali se lahko z njo primerjamo. Menedžment znanja ima dvojni pomen: po eni strani je to ravnanje z znanjem v organizaciji, po drugi pa vloga menedžmenta pri tem.

Kakovostno ravnanje z znanjem pomeni, da z njim ravnamo kot z redko dobrino in da obvladujemo celotni proces, od virov znanja do rezultatov pri delu in organizaciji le-tega.

Knjiga Menedžment znanja zajema vse pomembnejše ugotovitve v zvezi s pridobivanjem, prenosom, uporabo in vrednotenjem znanja, pa tudi napotke za uvajanje, organizacijo in presojanje uspešnosti učečega se podjetja.

Poseben del je namenjen prikazu dosedanjih izkušenj, problemov in dosežkov tistih, ki že imajo uvedeno organizirano učenje.

Namen knjige je predstaviti ugotovitve doma in po svetu ter z aplikativnega vidika ponuditi model oziroma možnost učečega se podjetja, vključno s praktičnimi primeri, kaj mora storiti podjetje, da bo postalo sodobna, na znanju temelječa organizacija.

Namenjena je vodilnim v podjetjih, kadrovikom, raziskovalcem in študentom, ki se pri svojem delu srečujejo s to problematiko.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0