-30%

Miloš

24.90 € 17.43 €

Avtor: Avgust Demšar

Sedmi kriminalni roman Avgusta Demšarja preseneti z novim glavnim detektivskim likom, inšpektorjem Milošem. Ta je, v primerjavi z višjim inšpektorjem Vrenkom, precej drugačen, vsekakor pa še bolj nepopoln.  

Kategorije: Leposlovje, Proza

Format: 14,8 x 21 cm

ISBN: 978-961-7103-53-3

Št. strani: 300

Ostalo: broširana vezava z zavihi, ČB tisk

Izbor uredništva

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

VELIKI DEMŠARJEV KOMPLET

Komplet vsebuje vseh enajst Demšarjevih detektivskih romanov in darilo - Kriminalistovo beležko višjega kriminalističnega inšpektorja Martina Vrenka s pisalom!

17.43 € 18.23 €

Sedmi kriminalni roman Avgusta Demšarja preseneti z novim glavnim detektivskim likom, inšpektorjem Milošem. Ta je, v primerjavi z višjim inšpektorjem Vrenkom, precej drugačen, vsekakor pa še bolj nepopoln. Kadar tako nanese, mirno uporabi moč svojih pesti. Je v ločitvenem postopku in laže! Maribor se sooči z umorom mladega Italijana, za katerega inšpektor Miloš ter njegov sodelavec Drago ugotovita, da je bil homoseksualec. Gre za zločin iz strasti? Morda iz nestrpnosti do drugače spolno usmerjenih? Seveda ne ostane zgolj pri tem umoru. In tudi ne pri samomoru mladega fanta. Kako reševati primer trezno, povsem neobremenjen predsodkov? Dogodki se stopnjujejo in razgaljajo družbene vrednote. Zdi se, da nič več ni sveto.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0