Naš čarobni december - knjiga + kartice

-36%

Naš čarobni december - knjiga + kartice

Zgodbe, aktivnosti in izdelki za adventni čas

38.80 € 25.00 €

Popestrite adventni čas s knjigo in karticami, izdelajte okraske, napišite voščilnice in preživite praznične dni v objemu družine.

V košarico
KOLIČINA

Trije medvedki, Eli, Tedi in Fredi, nestrpno pričakujejo božič. A do takrat mora miniti še 24 dni! Na srečo ima mama rešitev, kako bo ta čas hitreje minil. Medvedkom predlaga, da pripravijo adventni koledar aktivnosti. Medvedki se še istega večera lotijo dela in pripravijo 24 kartic, na katerih so opisane aktivnosti do božiča. Obesijo jih na vrvico in dnevi se zvrstijo, kot bi mignil.
Kartice Naš čarobni december so namenjene prav vsem medvedkom, ki tako težko čakajo božič. Pravila igre so povsem preprosta: komplet vsebuje 24 kart z opisi družinskih aktivnosti. Kartice niso oštevilčene, tako lahko vrstni red aktivnosti določite sami (npr. z žrebom). Kartice s ščipalkami obesite na vrvice, podobno kot so to storili medvedki, in ustvarjanje, igra, petje ter zabava se lahko pričnejo.

Družinska knjiga Naš čarobni december je namenjena prav vsem medvedkom, ki tako težko čakajo božič. Aktivnosti razporedite glede na čas in želje ter se vsak dan veselite prihajajočega božičnega dne. Dejavnosti vam ne bodo vzele več kakor pol ure. Vsako aktivnost pospremite z izdelkom in preberite, kaj so tisti dan počeli Eli, Tedi in Fredi. Želimo vam prijeten adventni čas in obilo zabave ob ustvarjanju, petju, branju in ckrljanju z družino!

Nekatere izmed dejavnosti:

Pišimo Božičku • Fotografirajmo se • Palačinka žur • Božičkoteka • Pohod z lučkami • Kepanje z nogavicami • Božični piknik in številne druge.

Naš čarobni december - knjiga + kartice VSEBUJE SLEDEČE IZDELKE:

Znižane cene izdelkov veljajo samo ob nakupu paketa.

-36%

NAŠ ČAROBNI DECEMBER - KNJIGA

Zgodbe, aktivnosti in izdelki za adventni čas

22.90 € 14.76 €

-36%

NAŠ ČAROBNI DECEMBER - KARTICE

Adventne kartice družinskih aktivnosti

15.90 € 10.24 €

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0