Zaloga: Na zalogi

Naš čarobni december – knjiga + kartice

Zgodbe, aktivnosti in izdelki za adventni čas

38,80 

Popestrite adventni čas s knjigo in karticami, izdelajte okraske, napišite voščilnice in preživite praznične dni v objemu družine.

Paket izdelkov vsebuje

Opis

Trije medvedki, Eli, Tedi in Fredi, nestrpno pričakujejo božič. A do takrat mora miniti še 24 dni! Na srečo ima mama rešitev, kako bo ta čas hitreje minil. Medvedkom predlaga, da pripravijo adventni koledar aktivnosti. Medvedki se še istega večera lotijo dela in pripravijo 24 kartic, na katerih so opisane aktivnosti do božiča. Obesijo jih na vrvico in dnevi se zvrstijo, kot bi mignil.
Kartice Naš čarobni december so namenjene prav vsem medvedkom, ki tako težko čakajo božič. Pravila igre so povsem preprosta: komplet vsebuje 24 kart z opisi družinskih aktivnosti. Kartice niso oštevilčene, tako lahko vrstni red aktivnosti določite sami (npr. z žrebom). Kartice s ščipalkami obesite na vrvice, podobno kot so to storili medvedki, in ustvarjanje, igra, petje ter zabava se lahko pričnejo.

Družinska knjiga Naš čarobni december je namenjena prav vsem medvedkom, ki tako težko čakajo božič. Aktivnosti razporedite glede na čas in želje ter se vsak dan veselite prihajajočega božičnega dne. Dejavnosti vam ne bodo vzele več kakor pol ure. Vsako aktivnost pospremite z izdelkom in preberite, kaj so tisti dan počeli Eli, Tedi in Fredi. Želimo vam prijeten adventni čas in obilo zabave ob ustvarjanju, petju, branju in ckrljanju z družino!

Nekatere izmed dejavnosti:

Pišimo Božičku • Fotografirajmo se • Palačinka žur • Božičkoteka • Pohod z lučkami • Kepanje z nogavicami • Božični piknik in številne druge.

Dodatne informacije

Tisk

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.