NEGA NOVOROJENIH PSOV IN MAČK

NEGA NOVOROJENIH PSOV IN MAČK

Priročnik za študente, veterinarje in vzreditelje

19.90 €

Avtor: Maja Zakošek Pipan

Priročnik Nega novorojenega psa in mačke opisuje začetno obdobje novorojenega psa in mačke. Namenjena je študentom veterine, veterinarjem, pa tudi vzrediteljem, saj se v njej seznanijo s fiziološkimi spremembami in značilnostmi, ki se odvijajo v prvih štirih tednih življenja pri novorojenih psih in mucah.

PREDOGLED KNJIGE

Kategorije: Priročniki, Strokovna literatura

Format: 16,5 x 23,5 cm

ISBN: 978-961-7026-90-0

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Broširano

Št. strani: 120

V košarico
KOLIČINA

Vsako rojstvo je vesel dogodek. Tudi rojstvo našega ljubljenčka. Obdobja brejosti in prvih tednov življenja po rojstvu morajo biti skrbno načrtovana, zapletov, ki bi pokvarili prijetne trenutke, pa čim manj.
Pred vami je priročnik, ki se nanaša na te vsebine. Namenjen je študentom veterine, veterinarjem, pa tudi vzrediteljem. V njem se seznanijo z normalnim potekom brejosti in normalnim razvojem novorojenih psov in mačk. Marsikomu bo olajšal delo in pregnal nepotrebne skrbi ali omogočil hitrejše in uspešnejše ukrepanje ob morebitni bolezni ali neustreznem razvoju.
Med drugim je v priročniku namreč opisano tudi, kako pomagati mladičem ob rojstvu, katere so najpogostejše bolezni in simptomi, ki se pojavljajo pri novorojenih psih in mačkah, kako jih prepoznati in kako jih zdraviti, katera zdravila so primerna v tem obdobju in
kako jih prilagajati, da zagotovimo enako učinkovitost.
Z znanjem, skrbjo in prijateljstvom pomagajmo svojim ljubljenčkom utreti pot v življenje.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0