Pesem za Sinin džan

Pesem za Sinin džan

Krilata želva 2018 za najboljši potopisni roman

21.40 €

Avtor: Dragan Potočnik

Roman, v katerem se prepletajo tri zgodbe. Zgodba prostranega, s kulturo bogatega Irana, zgodba večnega popotnika, filozofa pesnika in zgodba dveh mladih zaljubljencev, Amirja in Sinin, ki iščeta svojo pot do sreče.

PREDOGLED KNJIGE

Kategorije: Leposlovje, Nagrade in nominacije, Poletno branje, Proza

Format: 14,8 x 21 cm

ISBN: 9789617026054

Tisk : Črno-beli tisk

Vezava : Broširano z zavihi

Št. strani: 344

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

Dragan Potočnik paket

Ob prejemu nagrade "krilata želva" za najboljši slovenski knjižni potopis, ki jo je za roman Pesem za Sinin džan dobil Dragan Potočnik, smo za vas pripravili poseben knjižni paket pa izjemno ugodbni ceni. V njem je nagrajeni roman in Potočnikova monografija o Iranu, ki je...

21.40 € 21.40 €

Dragan Potočnik je fenomen v slovenskem kulturnem prostoru. Zgodovinar, znanstvenik, raziskovalec, pesnik, pisatelj in popotnik, predvsem slednje. V najglobljem in najširšem pomenu besede. Potuje v globine lastne notranjosti in v širine daljnih dežel. Potovanje tja in nazaj, ki traja že od vedno in se ne bo nikoli končalo. Potovanje, ki je kot rahlo valovanje prostranega morja, ki nas premamlja s svojo neskončnostjo. In globino. In skrivnostnostjo. A tudi mogočnostjo.

Zanima ga življenje. Zanimajo ga ljudje. Njihovo razmišljanje, njihove usode. Njihov vsakdanjik in njihova hrepenenja. Iran je dežela, v katero se največkrat vrača. Dežela, ki ga je očarala prav zaradi ljudi. Prijaznih, dobrih, lepih ljudi. O njih piše v številnih delih, seveda tudi v svojem prvem romanu Pesem za Sinin džan.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0