POGLEJMO V ŠIRNI SVET

-38%

POGLEJMO V ŠIRNI SVET

NANIZANKA ZA MODRIJANE 6

V šesti knjigi zadnje serije kartonk otrok spozna tehnološke naprave.

Kategorije: 0 - 5 let, 3 - 10 let, Otroške in mladinske knjige

Format: 15,5 x 15,5 cm

ISBN: 978-961-7026-48-1

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Kartonka

Št. strani: 20

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

NANIZANKA ZA MODRIJANE

Komplet kartonk z ljubkimi vsebinami v obliki pesmic in čudovitimi ilustracijami za najmlajše.

4.90 € 4.17 €

POGLEJMO V ŠIRNI SVET – lirična slikanica otroku prikazuje avdiovizualne in druge aparate v odnosu na rabo (tudi prekomerno!). Z zahtevnejšimi napravami, ki služijo za komunikacijo z zunanjim bližnjim in daljnim svetom, žal (pre)večkrat zapolnjujemo čas in se s tem nezavedno oddaljujemo drug od drugega. Širjenje obzorja in poglabljanje znanja sta pomembni normi bivanja, a bistvo našega poslanstva je v nadgradnji odnosov: do sebe, soljudi in drugih bitij planeta.

Vsebina šeste slikanice: RADIO - TELEVIZIJA - TELEFON – PRENOSNI TELEFON - RAČUNALNIK - FOTOAPARAT - DALJNOGLED - MIKROSKOP

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0