Zaloga: Na zalogi

POGLEJMO V ŠIRNI SVET

NANIZANKA ZA MODRIJANE 6

7,95 

V šesti knjigi zadnje serije kartonk otrok spozna tehnološke naprave.

Opis

POGLEJMO V ŠIRNI SVET – lirična slikanica otroku prikazuje avdiovizualne in druge aparate v odnosu na rabo (tudi prekomerno!). Z zahtevnejšimi napravami, ki služijo za komunikacijo z zunanjim bližnjim in daljnim svetom, žal (pre)večkrat zapolnjujemo čas in se s tem nezavedno oddaljujemo drug od drugega. Širjenje obzorja in poglabljanje znanja sta pomembni normi bivanja, a bistvo našega poslanstva je v nadgradnji odnosov: do sebe, soljudi in drugih bitij planeta.

Vsebina šeste slikanice: RADIO – TELEVIZIJA – TELEFON – PRENOSNI TELEFON – RAČUNALNIK – FOTOAPARAT – DALJNOGLED – MIKROSKOP

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.

Dodatne informacije

Avtor

,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.