-38%

POKLICI

NANIZANKA ZA MODRIJANE 4

V četrti knjigi zadnje serije kartonk otrok spozna poklice.

Kategorije: 0 - 5 let, 3 - 10 let, Otroške in mladinske knjige

Format: 15,5 x 15,5 cm

ISBN: 978-961-7026-19-1

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Kartonka

Št. strani: 20

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

NANIZANKA ZA MODRIJANE

Komplet kartonk z ljubkimi vsebinami v obliki pesmic in čudovitimi ilustracijami za najmlajše.

4.90 € 4.17 €

V lirični slikanici POKLICI otrok spoznava, da imamo ljudje veliko skupnih potreb in interesov. Zadovoljimo jih tako, da se izšolamo za svoj poklic in si delo v družbi razdelimo. Že predšolski otroci radi igrajo različne vloge: učitelja, zdravnika, šoferja ipd. Ob teh pesmicah pa uvidijo, da znanje ni dovolj. Opravljanje vsakega poklica je odgovorno in zahteva srčno voljo: učitelj si iskreno želi znanje prenesti na učence; zdravnik je vedno razumevajoč in prijazen človek; od policista pričakujemo popolno poštenost; gasilec je pogumen in vedno pripravljen pomagati. Otrok naj občuti, da živi v varni, dobro organizirani družbi.

Vsebina četrte slikanice: KMET JOŽE - MODRI UČITELJI - PRODAJALEC – TRGOVEC - DOKTOR – ZDRAVNIK - ČISTOKRVEN POŠTENJAK - POGUMNI GASILCI - ODGOVORNA SLUŽBA

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0