-93%

Predelava izolativnih materialov

Primer lahkega betona na osnovi agregata iz lahko pihanega stekla in poliuretana

40.00 € 2.90 €

Avtor: Davorin Kralj

Celovita obravnava menedžmenta in trajnostnega ravnanja z gradbenimi odpadki za izboljšanje energetske učinkovitosti stavb s primerom lahkega betona na osnovi agregata iz ekspandiranega stekla in trdega poliuretana.

Kategorije: Akcija, Priročniki, Strokovna literatura, Ugodna strokovna literatura, Varstvo okolja

Format: 17 x 24 cm

Tisk : Črno-beli tisk

Vezava : Broširano

Št. strani: 220

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

OKOLJE

Skrb za okolje je vse bolj pereča tema. Komplet OKOLJE se osredotoči na tematiko in ponuja kvalitetno literaturo po ugodnih cenah.

2.90 € 2.50 €

Vsebina zajema  uvodna pojasnila, teoretična izhodišča upravljanja, inoviranja in ravnanjaz okoljem, empirično raziskavo modeliranja in predelave gradbenih odpadkov, omejeno na lahki betona na osnovi agregata iz ekspandiranega stekla in poliuretana. Opredeljene so sestavine modela, izhodišča za naloge menedžerjev in smernice za načrtovanje inovacijske politike na področju ravnanja z gradbenimi odpadki. 

Vključeni so številni praktični primeri, podkrepljeni s slikovnim gradivom, grafi, risbami, preglednicami in tabelami.

Na koncu so predstavljena še sklepna spoznanja s prilogami, med katerimi so zelo dragocene naslednje: povzetek v angleščini, bogata literatura, seznam kratic, seznam definicij uporabljenih strokovnih izrazov in pojmov ter oznake in indeksi.

Delo je bilo nagrajeno z zlato medaljo in priznanjem WIPO (World Intellectual Property Organization) za najboljšo okoljsko inovacijo.

Knjiga je namenjena  krogu uporabnikov s področja menedžmenta, inoviranja in ravnanja z okoljem v organizacijah in vsem, ki jih zanima trajnostno okoljsko ravnanje in se ukvarjajo z ravnanjem z okoljem. Gre za pomembne vidike ravnanja z okoljem in trajnostnega razvoja tako podjetij kot najširše družbe.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2020 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com