-50%

Pričevanje

23.90 € 11.95 €

Avtor: Aleš Šteger

Pričevanje je nenavadna knjiga, izpisana v posebnih stanjih zavesti. Je skok v brezno spoznanja brez padala, ob prisotnosti dveh šamanov, spodbujena z zauživanjem svetih rastlin iz amazonskega pragozda.

Kategorije: Akcija, Leposlovje, Poezija, Za odrasle

Format: 160 x 210

ISBN: 9789616817608

Št. strani: 120

V košarico
KOLIČINA

Z več kot 30 knjižnimi prevodi v 16 jezikih so pesniške knjige Aleša Štegra zaznamovale evropski in svetovni pesniški prostor zadnjih dveh desetletij. Za svoje delo je prejel številne ugledne nagrade, med njimi Best Translated Book Award za najboljšo prevodno knjigo leta v ZDA, prestižno Bienek Prize Bavarske akademije umetnosti, naziv Vitez lepih umetnosti in literature republike Francije in Književno žezlo makedonskega Društva pisateljev. Izid vsake nove Aleševe knjige zato ni dogodek le za slovenske bralce, marveč tudi drugod.

Pričevanje je nenavadna knjiga, izpisana v posebnih stanjih zavesti. Je skok v brezno spoznanja brez padala, ob prisotnosti dveh šamanov, spodbujena z zauživanjem svetih rastlin iz amazonskega pragozda. Pričevanje je knjiga uvidov v mehanizme bivanja in minevanja, izpisana v kristalno jasnih, vsem razumljivih verzih z upanjem, da se bo dotaknila ranljivosti vsakogar od nas. Pričevanja segajo od zelo intimnih zgodb do nujnih vprašanj našega časa. Kako vključiti milost uvida v naša življenja in dejanja? Zakaj vse, tudi védenje, razpada v procesih vsakdanjega in površnega?

Pred nami je spiritualno priznanje in pričevanje s tri dni in noči trajajočega popotovanja na konec sveta. Knjiga, ki se upira vsakršni samozadostnosti ali intelektualizmu in nagovarja dušne ljudi, iskalce, bralce z odprtim srcem in željo spoznati.  

Knjiga Pričevanje je prekrasno ilustrirana z risbami slikarja Dušana Fišerja.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0