Zaloga: Na zalogi

SLON STANE

Šivanka

9,95 

Slon Stane rad pripoveduje zgodbe, a jih nihče ne želi poslušati. Kdo pa se skriva za drobnim glasom, ki ga je preslišal Stane?

Opis

Nova avtorska šivanka ustvarjalne avtorice, ki je našla svojstven umetniški izraz in ki po tekočem traku niza mednarodne nagrade. Njene slikanice že berejo otroci na Kitajskem in v Turčiji, kmalu jih bodo v Švici in še kje. Slikanice so na slovenskem trgu nekaj posebnega. Vsaka živalica, vsak element je narejen iz različnih tekstilov – blaga, filca, volne, vate, različnih niti, časopisa, papirja, žice itd. Ob osnovni zgodbi teče tudi strip in vse skupaj predstavlja zanimivo, barvito, razgibano dogodivščino.

Slikanice so natisnjene na debelejšem papirju in izstopajo tako po formatu kot po vezavi.

Glavni junak najnovejše je Slon Stane, ki neizmerno rad govori. A zadeva je taka, da ne pove prav dosti. In tako hodi od živali do živali, da bi mu prisluhnile. Zeber ne zanima njegovo govorjenje, niti levov in tudi drugih slonov ne. Papige ga prav tako ne želijo poslušati. In šele potem, ko je že ves utrujen, opazi, da si nekdo zelo želi slišati njegovo zgodbo …

Dodatne informacije

Avtor

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.