Zaloga: Na zalogi

Štajerski árgo / koledar

Večni koledar za vse Štajerce in Neštajerce
1

19,90 

Vsaki dan novi árgo? Kaj te češ lepšega. Ajde, kaki ekstra fraj dan dopusta nebi škodo. No, da bo cajt vsaj malo hitreje mino, smo za vas pripravli koledar, ki vela na veke vekov amen.

Opis

Upoštevali smo letne čase in fiksne praznike, tiste, ki se vsako leto menjajo, kot npr. fašenk, vlka noč ali še keri, pa smo probali vsaj približno časovno trofit. Kolko se nam zdi, nam je kr ratalo – za vsaki dan smo našli najljubše štajerske izraze in značilne fraze, v kerih bi se mogli vsi najt. Tu pa tam se je vštulila kaka ne preveč lepa beseda, manjka kaka vejica, razberete pa lahko tudi, da štajerska prst obrodi vsako leto dosti dobrega vinčeka! Vglavnem, dugcajt vam nebo. Naj vas spremlja čistokrvna špraha štajerskih ulic, da se bote vsaki dan vsaj nečemu režali! Če pa vam kaj ne bi blo jasno, in tega bi lahko blo kar nekaj, pa vprašajte kakega Mariborčana al pa nas.

Z veseljem vam bomo prevedli.

Dodatne informacije

Format

ISBN

Število strani

1 mnenje za Štajerski árgo / koledar

  1. Tjaša (preverjena stranka)

    Praktični dizajn brez letnice primeren za več let (ponovna uporaba za več ljudi), kvaliteten tisk in oblika, diskretna in lepa grafika, polno smeha zahvaljujoč (štajerski) vsebini.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.