-30%

Stekleni plameni

24.90 € 17.43 €

Avtor: Cvetka Bevc

Marjetica Smrtnik je prijetno dekle v najstniških letih. Njeno življenje ni bilo nikoli lahko. Ko je bila mlajša, je družino zapustil oče in vse od takrat se njena mama Lilija vdaja alkoholni omami. Zaradi vse večjih težav doma in v šoli tudi Marjetica tone vse globlje. Zaide v družbo, ki nanjo ne vpliva dobro in za pripadnost skupini je pripravljena narediti prav vse.

Kategorije: Akcija, Leposlovje, Mladinsko leposlovje, Otroške in mladinske knjige, Za otroke

Format: 14,5 x 21 cm

ISBN: 978-961-7103-23-6

Št. strani: 172

Ostalo: trda vezava, črnobeli tisk

V košarico
KOLIČINA

Marjetica Smrtnik je prijetno dekle v najstniških letih. Njeno življenje ni bilo nikoli lahko. Ko je bila Marjetica še mlajša, je družino zapustil oče in vse od takrat se njena mama Lilija vdaja alkoholni omami.

Marjetičin svet se počasi začne rušiti, saj njena mama tone vse globlje, Marjetica se skrega z najboljšo prijateljico in zaide v družbo najstnikov, ki jih zanima zgolj zabava. Za pripadnost tej skupini je Marjetica pripravljena narediti vse.

Avtorica Cvetka Bevc se v svojih mladinskih romanih pogosto spogleduje s temami, ki obravnavajo težke usode najstnikov. A vendar so njeni liki dovolj trdni in močni, da prenesejo udarce usode. Pisateljica nikoli ne moralizira ali se opredeljuje za eno ali drugo stran, vselej pusti protagonistom, da izbirajo sami.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0