-20%

Strah je odveč

15.00 € 12.00 €

Avtor: Boštjan Narat

»Strah je odveč« je prva samostojna izdaja Boštjana Narata, filozofa in glasbenika, ustanovitvenega člana skupine 'Katalena' in avtorja glasbe mnogih gledaliških predstav. 

Kategorije: Glasba, Poletno branje

Nosilec zvoka : Zgoščenka

V košarico
KOLIČINA

S tem albumom se je sicer že precej uveljavljeni glasbenik prvič predstavil kot sodoben kantavtor z izredno lastno interpretacijsko noto. Album vsebuje deset avtorskih skladb, med njimi tudi duet »Odhod domov«, v katerem se kot gostja pojavi Mina Špiler, pevka skupine Melodrom. 

Prvi single s kantavtorskega prvenca Boštjana Narata je naslovna sklada »Strah je odveč«. V besedilu skladbe se prepletajo občutek miru, olajšanja, negotovosti, prepustitve, strahu; vsega tistega torej, kar tvori kompleksno in zapleteno odločitev, ki ji pravimo ljubezen. Če vsemu temu dodamo še blago in neškodljivo ironijo, se skladba »Strah je odveč« kaže kot najboljša možna predstavitev Naratovega kantavtorskega ustvarjanja. »Strah je odveč« je Narat junija lani prvič predstavil na 7. festivalu kantavtorstva Kantfest 2009 in za svojo delo prejel drugo nagrado oz. srebrno kanto. 

Oblikovanje plošče je delo Iviana Kana Mujezinovića, zvočno podobo pa podpisuje Blaž Celarec.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0