-20%

TEBI NA POT

Spominski album babice in dedka s pesmimi Zvezdane Majhen in ilustracijami Nataše Vertelj

19.90 € 15.92 €

Avtor: Zvezdana Majhen, Nataša Vertelj

Album spominov, doživetij, noči in dnevov, ki jih preživljate s svojimi vnuki. Opremite ga z dragocenimi mislimi in ga podarite osebi, ki v življenje šele prav zares vstopa.

Kategorije: 0 - 5 let, 3 - 10 let, Akcija, Knjige za posebne priložnosti, Leposlovje, Otroške in mladinske knjige, Poletno branje, Za odrasle

Format: 19,5 X 25 cm

ISBN: 978-961-7026-59-7

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Trda vezava

Št. strani: 58

V košarico
KOLIČINA

Sonce, luna, veter, ptice,

vsi smo te čakali,

da bi ti sveta lepote

čimprej razkazali.

Prihod novega družinskega člana vznemiri vse družinske člane. V poplavi čustev so babice in dedki pogosto tisti, ki ublažijo razburjenje. Pocrkljajo starejše otroke, kadar se jim zdi, da so vsi pozabili nanje. Poljubijo dete in ga nežno zazibajo v spanec ter utrujenim staršem podarijo trenutek predaha. A njihova naloga se tukaj ne konča, vse življenje bodo varen pristan za vse ostale družinske člane. Njihova modrost in izkušnje bodo neprecenljivi zanje.

Tebi na pot je spominski album, ki ga lahko napolnite s spomini in izkušnjami, spominki, fotografijami na nepozabne trenutke in nenazadnje z ljubeznijo. Lahko je čudovito darilo za babice in dedke. Nadgrajen z zanimivimi spomini bo našel pot do vunkov kot posebno dragocena darilo, ki prehaja iz roda v rod.

Želimo vam čudovito spominjanje, prelepe trenutke z vnuki in nadvse srečno družino!

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2023 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0