TRG, TRGOVINA IN POTROŠNIK

-57%

TRG, TRGOVINA IN POTROŠNIK

35.00 € 14.90 €

Avtor: Stane Možina, Vinko Zupančič, Natalija Postružnik

Celovita obravnava odnosov na trgu, v trženju in s potrošniki.

V košarico
KOLIČINA

PRIHRANITE S PAKETOM!

Ta izdelek imate prav tako na voljo po znižani ceni v paketu:

POSLOVNI KOMPLET - DEVET ZA TRIDESET

Opremite knjižno polico s kvalitetnimi naslovi poslovne literature!

14.90 € 3.49 €

Trženje je brez dvoma eno najpomembnejših področij vsakega sodobnega, razvojno naravnanega podjetja. Knjiga TRG, TRGOVINA IN POTROŠNIK ponuja vsem udeležencem v tem izredno kompleksnem procesu  aktualno in celovito obravnavo delovanja trga in trgovine, značilnosti sodobnega trženja in odnosov na trgu. 

Razdeljena je v tri večje sklope. Vsako poglavje znotraj posameznega sklopa se začne s kratkim uvodnim pregledom, v katerem  avtorja podata osnovna izhodišča obravnavane vsebine. V vsakem je pregledno, razgibano in sistematično obravnavano gradivo podprto s slikovnimi vsebinami, shemami in skicami, vključeni pa so tudi aktualni pojmi s področja trženja. Uporaba in prikaz primerov iz slovenskega, evropskega in svetovnega prostora dodatno orisujeta teoretične obrazložitve. Vključen je izčrpen seznam uporabljene najaktualnejše literature.

Knjiga je namenjena zelo širokemu krogu uporabnikov: vsem tistim, ki  se praktično ali študijsko ukvarjajo s tržništvom, trgovino, tržnim komuniciranjem, s potrošniki in trgovanjem.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0