-80%

VDIHI

Skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

25.00 € 4.90 €

Avtor: Marijan Muršič

Knjiga je plod večletnega dela bioterapevta iz šole Marjana Ogorevca in je pisana za samopomoč in samozdravljenje duše na delovnem mestu. 

Kategorije: Akcija, Duhovna rast in zdravo življenje, Medicina in zdravstvo, Poletno branje, Priročniki, Strokovna literatura, Za odrasle

Format: 16,5 x 24 cm

ISBN: 978-961-6817-28-8

Tisk : Barvni tisk, Dvobarvni tisk

Vezava : Broširano z zavihi

Št. strani: 384

Ostalo: Barvnim vložek šestnajstih mandal

V košarico
KOLIČINA

Ljudje na delovnem mestu preživijo največji del svojega življenja, zato je za njihovo zdravje zelo pomembno, kako delajo in ne toliko, kaj delajo. Avtor govori iz lastne izkušnje, saj v velikem kolektivu že vrsto let spremlja in povezuje vzroke za nastanke bolezni, ne samo posameznikov temveč celotnega kolektiva in družbe. Pozoren bralec bo spoznal, kako padajo maske, kako padajo vloge, kako padajo namišljene elite, kako padajo zunanje podobe in oblike naših iluzij, in kako današnja civilizacija v skladu z doktrino ustvarja nezdrava delovna mesta, nezdrave medsebojne odnose, kako proizvaja nezdravo hrano, odvisnosti in generira bolne ljudi. Da pomanjkanja etike, morale in vzgoje niti ne omenjamo. Avtor je prepričan, da potrebujemo prebujenje duše, notranji mir, radost in lepoto življenja, ki izhajajo iz notranje biti in dobrega vsakega človeka ali vsakega bitja. Zanimivo branje za vse, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, tudi za delodajalce in menedžerje oz. ljudi na vodilnih delovnih mestih.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0