Zaloga: Na zalogi

VELIKA KUHARSKA KNJIGA HOTELA SACHER

Kulinarični užitki novega in starega Dunaja
1

39,90 

Kuharska knjiga znamenitega Hotela Sacher na Dunaju, velika sestra knjige Sladke skrivnosti Hotela Sacher, ki je med ljubitelji dobre hrane tudi že našla svoje mesto.

Kategorije: ,

Opis

Le kje ne poznajo originalne Sacherjeve torte? Enako kot dunajski valček je znana po vsem svetu od Amsterdama do Tokia, saj velja za sladko ambasadorko dunajske radoživosti. A dunajska kulinarična tradicija sega še dlje od čokoladne naslade, presega tudi klasično kuhano govedino, ocvrtega piščanca ali dunajski zrezek. Sacherjev meni zajema jedi, ki jih tako radi pripravimo ob nedeljah, pa tudi ob ponedeljkih, torkih, sredah, četrtkih, petkih in sobotah.

Nadgradnja Sacherjevih slastnih obrokov je čutna in žlahtna ter inovativna in ustvarjalna obenem. Izhaja iz tradicije, a jo v slogu zdrave in lahke prehrane prilagaja že preizkušenim smernicam sedanjega časa. Sacherjevi mojstri nam ponujajo izvrstne recepte za vse obroke v dnevu in noči, za vse vrste jedcev: za takšne, ki imajo raje sladkarije ali za vegetarijance, za mesne navdušence ali tiste, ki bi raje zgolj prigrizek. Ob prebranem pa našo domišljijo spodbujajo mamljive fotografije in kratke anekdote o hotelskih doživetjih.


Dodatne informacije

Avtor

, ,

Format

ISBN

Število strani

Tisk

Vezava

1 mnenje za VELIKA KUHARSKA KNJIGA HOTELA SACHER

  1. Lidija (preverjena stranka)

    Učinkovito hitra obdelava naročila in dostava knjige. Knjiga obudi klasične recepte ter jih nadgradi z modernimi pristopi.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.