ZDRAVSTVENA NEGA ZDRAVEGA IN BOLNEGA OTROKA

ZDRAVSTVENA NEGA ZDRAVEGA IN BOLNEGA OTROKA

19.95 €

Avtor: Jelka Zorec

Pripravili smo sodobno zasnovan učbenik, ki prinaša pregledno zbrano in urejeno gradivo za poučevanje predmeta Zdravstvena nega in prva pomoč - zdravstvena nega otroka v 2. in 3. letniku programa Tehnik zdravstvene nege. 

Kategorije: Medicina in zdravstvo, Priročniki, Srednja šola, Strokovna literatura, Učbeniki

Format: 21 x 29,7 cm

Tisk : Barvni tisk

Vezava : Broširano

Št. strani: 180

V košarico
KOLIČINA

Koristen bo tudi za dijake 4. letnikov, saj daje izjemen poudarek negovalnim intervencijam, ki jih morajo dijaki obvladati pri četrtem predmetu poklicne mature.

Učbenik je sestavljen iz dveh delov: v prvem prinaša učne vsebine za zdravstveno nego zdravega otroka (za dijake 2. letnika), v drugem pa za zdravstveno nego bolnega otroka (za dijake 3. letnika). Avtorica je pri pisanju upoštevala znanja dijakov, že usvojena v korelaciji z drugimi predmeti (zdravstvena nega bolnika, anatomija in fiziologija, biologija z mikrobiologijo, zdravstvena terminologija, vzgoja za zdravje, zdrava prehrana in dietetika, etika in komunikacija, patologija in patološka fiziologija, pediatrija, farmakologija).

Potrjen kot učbenik za srednje zdravstvene šole za program tehnik zdravstvene nege pri predmetu zdravstvena nega in prva pomoč - zdravstvena nega otroka v 2. in 3. letniku.

Primerno tudi kot priročnik za starše!

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0