ŽELIM, HOČEM, ZMOREM

-51%

ŽELIM, HOČEM, ZMOREM

Dramska besedila za otroke in odrasle s posebnimi potrebami

20.00 € 9.90 €

Avtor: Breda Pugelj

Izbor dramatizacij, ki jih je dramska igralka Breda Pugelj uprizarjala s člani VDC Polž Maribor.

Kategorije: Dramska besedila, Leposlovje

Format: 21 x 29,7 cm

ISBN: 978-961-6968-24-9

Tisk : Črno-beli tisk

Vezava : Broširano

Št. strani: 172

V košarico
KOLIČINA

Upokojena dramska igralka Breda Pugelj že več kot dvajset let aktivno deluje v okviru Varstveno-delovnega centra Polž. Z varovanci pripravlja dramske uprizoritve. Povečini gre za besedila, ki so nastala na podlagi njenih dolgoletnih izkušenj in v sodelovanju z nastopajočimi. Besedila so opremljena s preprostimi melodijami z besedilom, ki jih je mogoče igrati na različna glasbila in so zapisana v notnem zapisu. 10 dramskih tekstov je namenjenih osebam s posebnimi potrebami, otrokom in odraslim. Breda Pugelj je besedila opremila tudi z opombami in nasveti o tem, kako nastopajoče pripraviti na nastop, kar bo neprecenljive vrednosti za njihove mentorje.

Igralka Breda Pugljeva je ponudila otrokom vrsto možnosti, da postanejo to, kar si želijo. Jim bomo to omogočili tudi takrat, ko bodo ugasnile odrske luči?

Mag. France Prosnik, varuh bolnikovih pravic

 

Vključevanje oseb s posebnimi potrebami skupaj z nami v različne aktivnosti nas bogati, dela nas občutljive za drugačnost, bolj razumevajoče in daje našemu življenju smisel, dobro je za vse.

Iz predgovora red. prof. dr. Majde Schmidt

 

V igri človek najbolje izrazi svoje čustvene potrebe, igra mu celo pomaga pri razreševanju teh potreb. Je psihosocialno okolje, v katerem sem, kar sem – smem biti osebnost.

Iz predgovora Petra Skubra, spec. klin. psih. in psihoterapevta

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2022 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com

0