Oddaja rokopisov

Drage avtorice in avtorji,

veseli smo vsakega novega avtorja, ki želi med nas. Hvaležni smo za zaupanje, ki ste ga izkazali. Da bi olajšali medsebojni stik, smo uredili oddajo rokopisov preko spletnih strani. Prosimo vas, da se držite navodil v nadaljevanju. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času, hvala za razumevanje.

Pri oddaji gradiva uporabite desni obrazec. Oddati je mogoče največ 3 datoteke v predpisanih formatih in velikosti. Prosimo, da pripnete predstavitveni tekst o sebi, opremljen s kontaktnimi podatki in informacijo o morebitnem dosedanjem delu.

Dodajte tudi kratko predstavitev rokopisa, ki ga pošiljate. Veseli bomo, če boste pred oddajo pobrskali po spletnih straneh in se prepričali o področjih, ki jih pokrivamo.

Po preučitvi gradiva bomo sprejeli odločitev o možnosti izdaje in če se zanjo odločimo, vas bomo o vseh nadaljnjih postopkih obvestili. Proces izdaje knjige vključuje različne faze, pri katerih se z avtorjem z veseljem posvetujemo, a pričakujemo, da sprejme našo odločitev kot končno.

Kot založba splošnega tipa izdajamo knjige s področja leposlovja za odrasle, mladinskega leposlovja, strokovne in druge knjige ter priročnike. Sporočamo, da trenutno ne sprejemamo nedogovorjenih rokopisov s področja poezije.

Vaša Založba Pivec

ODDAJTE ROKOPIS


Priložite lahko do 3 datoteke. Dovoljeni formati datotek so: .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .txt, .odt, .ods ter največja velikost posamezne datoteke 7 MB.
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh naših ugodnostih in novostih.

© 2017 Založba Pivec. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Codeggs.com